DIKU Karrieredag 2017 - for IT-studerende – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Datalogisk Institut, DIKU > Begivenhedsmappen > Begivenheder 2017 > DIKU Karrieredag 2017 ...

DIKU Karrieredag 2017 - for IT-studerende

Så er det igen blevet den tid på året, hvor du som IT-studerende på KU får en unik mulighed for at møde en lang række interessante virksomheder til DIKUs årlige karrieredag.

Få indsigt i hvilke karriereveje, du kan vælge, og hvad virksomhederne er på udkig efter. Skab personlig kontakt til de virksomheder, der interesserer dig, og find ud af hvilke kompetencer og færdigheder, de forskellige stillinger kræver.

Karrieredagen kan både være din indgang til et job efter studiet samt studiejobs, erhvervsprojekter og samarbejde med virksomhederne. Hvem ved - måske møder du din fremtidige arbejdsgiver?

For alle IT-studerende på KU

DIKU Karrieredag 2017 er både for studerende på Datalogi samt alle andre IT-relaterede uddannelser på KU. Karrieredagen henvender sig både til bachelor-, kandidat og internationale studerende.

Praktisk info

Karrieredagen finder i år sted i Vandrehallen på HC Ørsteds Instituttet - for at skabe plads til endnu flere virksomheder.

Program

Følgende aktiviteter vil indgå i programmet:

  • 1 Minute of Madness: Eftermiddagen skydes i gang med en lynintroduktion af alle virksomheder i Auditorium 4. Hver virksomheder har et minut og et slide til at præsentere sig selv. Det giver dig mulighed for at få et hurtigt overblik over alle de deltagende virksomheder, så du efterfølgende kan fokusere på lige præcis de virksomheder, der interesserer dig, når du skal besøge i standene.
  • Oplæg: I løbet af eftermiddagen vil der blive holdt en række oplæg i Auditorium 4. Mere information herom vil snarest blive meldt ud.
  • Company Dating: Company Dating giver dig mulighed for at ’date’ udvalgte virksomheder én til én i 8-10 minutter og få en snak om samarbejds- eller jobmuligheder i en mere dæmpet atmosfære. Mere information om tilmelding vil snarest blive meldt ud.
  • Fællesspisning: I løbet af eftermiddagen vil der være kaffe, te og kage og sidst på dagen vil der være snacks og stående buffet for alle.

Mød disse virksomheder

Virksomhederne kan tilmelde sig frem til fredag den 31. marts. Der er endnu ledige standpladser, og der vil derfor løbende blive tilføjet flere til listen nedenfor. Vi vil løbende dele profilhistorier om en medarbejder samt mere information om virksomhederne her på siden og på Facebook eventen, så du allerede inden karrieredagen kan få et indblik i, hvordan det er at arbejde i den pågældende virksomhed og hvad de leder efter.

3Shape - Accenture - Alexandra Instituttet - Danske Bank A/S - Edulab ApS - execute.dk - Forecast - Jobindex - Netcompany - Nine A/S - Nordea (Capital Markets) - PA Consulting Group A/S - Palantir Technologies - PDS A/S - Rigspolitiet - SAS Institute - Schantz A/S - SCIENCE Hub - SKAT - Skatteministeriet - Systematic