DIKU Karrieredag 2017 - starten på din fremtid inden for it – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Datalogisk Institut, DIKU > Begivenhedsmappen > Begivenheder 2017 > DIKU Karrieredag 2017 ...

DIKU Karrieredag 2017 - starten på din fremtid inden for it

Kom til DIKUs årlige karrieredag og mød en lang række interessante danske og internationale virksomheder, der udvikler software inden for blandt andet finans it, transportteknologi, offentlig it, læring, business intelligence, data management, 3D scanning, spiludvikling og meget mere.

Få indsigt i hvilke karriereveje, du kan vælge, og hvad virksomhederne er på udkig efter. Skab personlig kontakt til de virksomheder, der interesserer dig, og find ud af hvilke kompetencer og færdigheder, de forskellige stillinger kræver.

Karrieredagen kan både være din indgang til et job efter studiet samt studiejobs, erhvervsprojekter og samarbejde med virksomhederne. Hvem ved - måske møder du din fremtidige arbejdsgiver?

For studerende på it-relaterede uddannelser

DIKU Karrieredag 2017 er både for studerende på Datalogi samt alle andre it-relaterede uddannelser på KU. Karrieredagen henvender sig både til bachelor-, kandidat og internationale studerende.

Praktisk info

Karrieredagen finder i år sted i Vandrehallen på HC Ørsteds Instituttet - for at skabe plads til endnu flere virksomheder.

Program

Følgende aktiviteter vil indgå i programmet:

  • 1 Minute of Madness: Eftermiddagen skydes i gang med en lynintroduktion af alle virksomheder i Auditorium 4. Hver virksomheder har et minut og et slide til at præsentere sig selv. Det giver dig mulighed for at få et hurtigt overblik over alle de deltagende virksomheder, så du efterfølgende kan fokusere på lige præcis de virksomheder, der interesserer dig, når du skal besøge i standene.
  • Oplæg: I løbet af eftermiddagen vil der blive holdt en række oplæg i Auditorium 4. Mere information herom vil snarest blive meldt ud.
  • Company Dating: Company Dating giver dig mulighed for at ’date’ udvalgte virksomheder én til én i 8-10 minutter og få en snak om samarbejds- eller jobmuligheder i en mere dæmpet atmosfære. Mere information om tilmelding vil snarest blive meldt ud.
  • Fællesspisning: I løbet af eftermiddagen vil der være kaffe, te og kage og sidst på dagen vil der være snacks og stående buffet for alle.